Wizard v2.10 «Live Magic»

2010-12-17 21:58

 Newhaven Software είναι μια διεθνής εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη των αθλητικών στοιχημάτων προσανατολισμένη προϊόντων λογισμικού υψηλής ποιότητας. Ως μέλος του λογισμικού Βιομηχανίας Επαγγελματιών , η ομάδα μας αποτελείται από μαθηματικούς, προγραμματιστές, αναλυτές και ο αθλητισμός από ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστρία, η Σουηδία, η Φινλανδία, και την Ουκρανία. Το κοινό χαρακτηριστικό των προγραμμάτων μας – εισαγωγή του τις τελευταίες εξελίξεις στην πιθανότητα και στατιστική ανάλυση.

Newhaven Software αναπτύσσει επίσης εξειδικευμένα προγράμματα πληροφορικής για τη μοντελοποίηση των ιδιοτήτων συμμετρίας της γενικευμένης τακτικής polytopes σε τέσσερις διαστάσεις. Τέτοια αντικείμενα με αυτοαναπαραγόμενων χαρακτηριστικό ονομάζονται eigentopes. Έχουν την πραγματική (δηλαδή μη-ακέραιος στην γενική περίπτωση) τον αριθμό των προσώπων, κορυφές, κλπ. και μπορεί να θεωρηθεί ως στατιστικής υπερβολικών κηρήθρες με ομοιόμορφο 4D αφρό. Αυτή η περιοχή της Συνδυαστική & μετρικών επικαλύψεις γεωμετρία με την αιχμή του σωματιδίου & Φυσικής Υψηλών Ενεργειών.

Αποδόσεις Wizard v2.10 «Live Magic»
Αποδόσεις Wizard είναι ένα σημαντικό προϊόν λογισμικού της Newhaven λογισμικού. Παράγει κάθε είδους βάσει των επιδόσεων αποδόσεις για τα επερχόμενα παιχνίδια με κάποιο σπορ πρωτάθλημα, όπως το ποδόσφαιρο, χόκεϊ, μπέιζμπολ, το αμερικανικό ποδόσφαιρο, το ράγκμπι, μπάσκετ. Πρόγραμμα διατηρεί στο Διαδίκτυο δυνατότητα ενημέρωσης βάσεων δεδομένων με το παρελθόν, παιχνίδια για πάνω από 100 πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής, UEFA Champions League, Europa League, το Παγκόσμιο Κύπελλο 2010, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2012, NHL, NFL, και NBA. Παρακολουθεί όλες τις αξιολογήσεις ομάδων δυναμική. Έχει ενσωματωμένο εκλεπτυσμένο optimizer στοίχημα ως ένα ισχυρό εργαλείο. Το λογισμικό αυτό εκτελεί προηγμένη ανάλυση τουρνουά, και διαθέτει βολικές διαισθητική διεπαφή χρήστη.

 Κατεβάστε Αποδόσεις Wizard v2.10 τώρα

 

Odds Wizard V2.10 Live Magic. Full version with crack, serial, keygen.