Bet4wrd Soccer

2011-01-07 09:20

 Η έκδοση αυτή απευθύνεται σε αυτούς που ασχολούνται επαγγελματικά με την πρόγνωση αθλητικών δραστηριοτήτων και κυρίως με το ποδόσφαιρο. Πελάτες μας είναι επιχειρήσεις όπως πρακτορεία ΟΠΑΠ, αθλητικές εφημερίδες, εταιρίες στοιχημάτων του διαδικτύου, ανεξάρτητοι bookmakers που θέλουν να έχουν το προβάδισμα και την τεχνογνωσία στην πρόγνωση των αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων.

Το Bet4wrd Soccer Full περιλαμβάνει σε ένα πλήρες πακέτο τις 2 εκδόσεις Bet4wrd Soccer Tv και Bet4wrd Soccer Interactive και επιπλέον όλη την υποστήριξη μέσω e-mail για "hot αγώνες" και "υψηλού ρίσκου στοιχημάτων/απόδοσης" στο διαδίκτυο.



Ετσι ο χρήστης:

Α. Χειρίζεται ένα πλήρες διαδραστικό σύστημα (web application) από τον υπολογιστή του περιλαμβάνει:

κουπόνι ΟΠΑΠ.
πρόγνωση Bet4wrd (με χρήση τεχνητής νοημοσύνης)
έξυπνα και απλά στη χρήση στατιστικά εργαλεία
έξυπνα και απλά στη χρήση εργαλεία ελέγχου και επεξεργασίας των προγνώσεων της τεχνητής νοημοσύνης.


Β. Επίσης σε όλες τις εκδόσεις Tv η ανανέωση των πληροφοριών που φαίνονται στην οθόνη είναι αυτόματη και δεν απαιτεί επέμβαση από το χρήστη.

Bet4wrd Soccer Tv Stats: Περιλαμβάνει την αυτοματοποιημένη προβολή του τρέχοντος κουπονιού του "Πάμε Στοίχημα - Ποδόσφαιρο" του ΟΠΑΠ και των προγνώσεων μέσω του προηγμένου συστήματος Bet4wrdσε συνδυασμό με στατιστικά στοιχεία.


Bet4wrd Soccer Tv Live score: Περιλαμβάνει την αυτοματοποιημένη γρήγορη προβολή του τρέχοντος κουπονιού του "Πάμε Στοίχημα - Ποδόσφαιρο" του ΟΠΑΠ και των προγνώσεων μέσω του προηγμένου συστήματος Bet4wrdσε συνδυασμό με εντυπωσιακό live score.


Bet4wrd Soccer Results: Περιλαμβάνει την αυτοματοποιημένη γρήγορη προβολή όλων των αποτελεσμάτων των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ (ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ-ΜΑΠΣΚΕΤ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΚΙΝΟ κλπ).


Bet4wrd Tv ΚΙΝΟ: Περιλαμβάνει την προβολή πληροφοριών με γραφικό περιβάλλον που βοηθά τους παίκτες του ΚΙΝΟ να συμπληρώνουν δελτία με μεγαλύτερη πιθανότητα επιτυχίας.

 

DEMO

 Λήψη Αρχείου.!